Hei! Eilen oli aikamoinen ns. kanipäivä. Aamulla heräsimme Tarun kanssa, hän oli maanantai iltana tuntejen työnä selvitellyt kauheita takkuja hiuksistani otti kipeää mutta oma vika. Nyt harjaan hiuksia n. 5 krt päivässä, minun hiukset takkuuntuu koko ajan vähän. Mutta Taru sitten yhden jälkeen lähti kotiin. Ja minä sitten vaihdoin Alexei toiseen häkkiin koska äitini ei huomannut että sine tuli välillä vettä niin se oli niin ällöttävää, niin laitoin hänet toiseen häkkiin:) . Ystäväni tuli hän antoi kolme syntymäpäivälahjaa. Kaneille kokeiltavaksi uutta ruokaa, paljon hyvää heinää ja minulle pussin jossa oli joku lumiukko jouluksi kanejen ruoka kuppeja jotka kiinnitetään verkkoon, sukulakun, muutaman iphone 4s kuoren yksi monsteri kuori, kuori jossa kanin korvat, hevos magnetin ja hevosen ja varsan julisteen. Oli todellakin paljon näytän ne sitten joskus! . Sitten katsoimme läpi kaikki kanit pennut 4 naarasta . Belinda, Daisy jotka muuttavat pian uuteen kotiin missä Noboro asuu, Sitten Emma joka muuttaa enoni luokse. Alvan oli tarkoitus myös muuttaa enoni luokse mutta koska hänellä on (aika) valkoiset korvat, hän on odd eye silmät puoliksi siniset puoliksi ruskeat ja sitten vielä ehkä rex kantaja. Niin hän jää meille ja saa asua Yoshikon (emonsa) kanssa. Ja pojat Kaapo ja Fanta. Kaapo on luonnonkeltainen perhonen ja Fanta kelta/musta perhonen he muuttavat enoni luokse pian <3 . Alvasta minulla on kuva ja Emmasta! <3 image.jpgAlva "huomasin että siinä näkyy Kaapo myös!

image.jpgJa Emma

Pentue on aakkoset pentue mutta Kaapo ei kuulu mutta Kaapon nimi pitäisi olla C:llä mutta siskoni pikkuveli kutsui sitä kaapoksi niin ne ovat sitten ABKDEF :D .

Sitten kävin ystäväni luona vielä olimme kanejen kanssa tiestyti, hänellä on ruotsista satinrexejä, satinia ja rexiä kantavat ja satiini siis nämä ovat turkkimuunnoksia rotu on kääpiöluppa. Hänellä on minun kasvattini Idus Jacksonville "Jackson" ja meidän yhteinen kanimme Safir (Santaharjun Sapphire Secret) <3 . Hauska päivä oli mutta todella kani painotteinen! Tuli nyt pitkä postaus!