Moi! Siskoni värjäsi tänään minulle punaiset hiukset. Rakastan tätät väriä! <3 . Yleensä kyllästyn heti väriin, mutta uskon että nyt punainen pysyy aika kauan se sopii minulle ja väri on vaan niin ihana! . Siskoni sanoi että ei se punainen tule näkymään, mutta ihan punaseksi hiukset tuli!

Sitten tämä päivä on epäselvä menemme ehkä leirintäalueelle tai ehkä menen siälle tai ehkä jotain muuta... Eli siitä sitten myöhemmin kun tiedän jotain. Eilen minulla ja bestikselläni oli tosi hauskaa sanoin ystävä, vaikka olin bestikseni kanssa! <3 .

Alexei on ollut karkuteillä kaksi kertaa, ja löysin aamulla vasta paikan mistä karkasi, nyt ei toivottavasti karkaa enään. Kanit saivat vieraan koiran, jota välillä hoidan ja lenkkeilytän häntä:) . Tänään aamulla kauhistuin, luulin että kaninpennut olivat kuolleet, heidän päällä oli noin 5cm heinää. Tessa yritti varmaan piillottaa heitä minulta. Otin pois vähän heinää, pelkäsin että pennut tukehtuisivat sinne heinää määrään. Sitten aina kun menen katsomaan heitä niin Tessa puree Ofeliaa. varmaan sen takia että Ofelia on muka edessä. Mutta näin nyt meillä! :) . Ennen ja jälkeen kuva hiuksista! <3 . image.jpgimage.jpg