Moi! Tänään heräsin jo 7 aamulla. Eli minulla oli pitkä aamu kello 9 oli vasta aamiainen, eli alkoi olemaan vähän tylsää sitten. 

Ratsastus: 

Niinkuin voitte hyvinkin arvata menin Sannilla, mutta sitähän halusin myös. Ja aloitimme sillä että meillä oli tavalliset suitset ja niiden päällä kuolaimmettomat suitset. Menimme puolituntia tavallisilla suitsilla ja sitten seuraavat puolituntia kuolaimittomilla. Se meni ihan hyvin. Teimme jonkun verran pysähdyksiä ja pujottelua. Aloitimme pujottelulla joka meni ihan kivasti, ja olen oppinut jo kropan ja jalan käytön aika hyvin eilen ei läheskään mennyt näin hyvin. Melkein jo automaattisesti on jalat ja kroppa ensin ja sitten vasta kädet ja raippa. Sanni oli aika hyvin kuulolla mutta välillä ei halua kääntyä jolloin kädet ja raippa saavat töitä. Yhdellä sivulla ravasimme pätkän ja sitten pysähdys ja toisella sivulla aloitimme vähän ajan päästä ravaamaan siinä oli kaksi pysähdystä ja niiden jälkeen taas ravia. Suurinpiirtein näin se meni. 

Ratsastus nr 2: Silloin Sanni meni melkein parhaiten tänne asti. Aloitettiin heti kuolaitomilla suitsilla, se meni jo aika hyvin. Tehtiin voltteja ja pysähdyksiä myös ja ravailtiin tietty kans. Sitten oli tarkkuustehtäviä. Eli opettaja ja leiriavustaja tekivät Z muotoisen kuvion josta piti ratsastaa läpi. Minulla meni aika hyvin vaikka Sanni on iso hevonen. Me saatiin aika paljon kehuja. Ja käännökset oli aika tiukkoja, muutaman kerran mentiin ulos polusta mutta aika hyvin meni. Sitten siitä tuli vielä pienempi ja vähän vaikeampi. Ensiksi se mentiin vähän ulos polusta ja vähän enemmän ulos kuin toisesta. Mutta kun tajusin että heti ensimmäisen mutkan jälkeen pitää jo alkaa kääntämään toiseen mutkaan ni se meni hyvin ja opettaja ja leiriavustaja sanoivat "Että nyt meni hyvin, hyvin ratastettu. Nyt meni kyllä sika hienosti" Ihanaa saada tuollaisia kehuja! Sanni are best! <3 . Saatte tähän postaukseen vähän alle 20 kuvaa... Kun saan lisättyä ne koneella. Koska Clara kuvasi, kun ei ratastanut tänäön toisella tunnilla kätensä takia. Meillä oli tänään päivällä kaksi tuntia vapaata, ja pelattiin korttia ja sellaista kun Clara kävi lääkärissä. Huomenna oisi tarkoitus mennä kaulanarulla vain! image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg