Hei! Eilen tulin kotiin kuuden jälkeen.

Aamulla kuulin Claralta että leiriavustaja ja Clara yrittivät herättää minua, mutta en herännyt. En edes tiennyt sitä, kaikki olivat syönneet ja olivat lähdössä talliin. Söin muutaman lusikallisen muroja. Leiriavustaja haki Sannin talliin, kun olin myöhästynyt;). Ei olisi kannattanut nukahtaa 7 jälkeen enään!

Ratsastus:

Ensimmäinen tunti alkoi sitten 10 aikoihin. Aloitettiin ratsastamalla satulalla ja kuolaimittomilla suitsilla. Ratsastettiin sitten normaalisti. Sitten ratsastettiin vähän cordalla (kaulanarulla) ja tehtiin nyt näitä kääntymis tehtäviä jaloilla meni kieltämättä aika hyvin. Olen kehittynyt aika paljon pienessä ajassa. Sitten oli taas teoriaa naksutuskoulutusta. Ja minä pidin tuttavan hevosta kun sitä naksutuskoulutettiin ja kävelytin välissä sitä. Sitten naksutuskoulutettiin vielä yhtä hevosta:) . Teoria oli aika kivaa! . Sitten aika pian mentiin ratsastamaan.

Ratsastus nr 2:

Silloin sai mennä ilman satulaa ja niinkuin arvata voi kaikki menivät ilman satulaa.. Ja kuolaimittomilla suitsilla mentiin. Clara ja minä pukeuduttiin shortseihin ja laitettiin tavalliset kengät jalkaan. Shortsit oli suuri virhe parmat puri verille jalat, oli sitten pakko tappaa raipalla niitä. Sitten tehtiin kääntymisiä ja mentiin kuolaittomilla suitsilla ja cordalla. Sanni pysähtyi muutaman kerran vain cordalla. Sanni on aika uusi tässä cordalla ratsastuksessa että aika hyvin meni! <3 . Sitten tehtiin kääntymisiä ja ravailtiin paljon! . Se oli kivaa mutta sain pitää kovaa kiinni harjasta ja pitää ohjia lyhyemmällä, hyppäsin varmaan 15cm selästä ylöspäin. Ja kun Sanni lisäsi vauhtia muutaman kerran meinasin tippua. Mutta sain sitten hiljentää Sannin ja mentiin käyntiä vähän. Loppujen lopuksi se meni aika hyvin ja sain kehuja ravista välillä. Vaikka etukenossa menin välillä. Sitten mentiin L muotoista puomitehtävää välillä ja meillä oli musiikkia. Clara ratsatsi puoli tuntia suunnilleen. Meitä oli sitten vain kolme enään lopputunnista. Kivaa fiilis jäi siitä! . Sitten Claran kanssa letitettiin Sannin pitkää harjaa ja harjailin sitä. Sitten vasta mentiin tallista pois syötiin jäätelöä ja lähdettiin kotiin. Näytin pikaisesti Sannin äidille ja muutaman muun hevosen<3.

Eilen käytiin äidin kanssa kaustisella ja ostettiin heinää ja vähän muutakin, ja käytiin siskolla. Sitten menin kotiin melkein kaikki kanit saivat olla ulkona 8 aikoihin, paitsi Oliver ja Yoshiko&Alva! . Kaikki oli hyvin kanejen kanssa mustan kirjavan viittakuvion jätän (äiti on luultavasti Tessa) sukua melkein kaikille mutta ihana pentu! <3 . Se saa olla minun ja siskoni vanhimman pojan yhteinen hän tajusi ja vaikutti innostuneelta! <3 (hän on pikkuinen tyttö) Sitten tänään 1-2 kanit saivat olla ulkona ja ehtivät ihan hyvin, olivat aika täpinöissä. Ja nyt olen siskollani vaasassa onneksi kanit ehtivät olla ulkona kumminkin jonkuverran. Postauksia tulee sitten, vidoinkin saitte kuvat kun pääsin koneelle! Pitkä romaani tuli:D. 10e04ce1431630df00c0386911bf4ae3.jpgimage.jpg